• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
  • Instagram Clean

WATT Factory

Voormalige kantoren en fabrieksgebouwen worden omgevormd tot incubator en accelerator voor startende bedrijven. Door de gedeeltelijke sloop van een loods ontstaat een groene binnentuin die kan gebruikt worden bij evenementen. De binnenstraat die de Vlasgaardstraat en de Drongensesteenweg met elkaar verbindt krijgt een semi-publiek karakter. Deze grotendeels betonnen vlakte wordt vergroend met grassen, refererend naar de vlasgaarden van weleer. De historische gelaagdheid van het gebouw wordt zichtbaar gelaten en aangevuld met een aantal accentvolumes. Nieuwe schrijnwerkelementen worden consequent uitgevoerd in wit aluminium en vormen samen een nieuwe laag van dit gebouw. 

 

 

opdrachtgever / Re-Vive Invest CVBA

team / in bouwteam

status / opgeleverd

oppervlakte / 2620 m²