• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
  • Instagram Clean

Fosbury & Sons Groot-Bijgaarden

In samenwerking met het interieurbureau Going East richtten wij twee verdiepingen van een bestaand papieropslaggebouw langs de Alfons Gosselaan als duplex co-working space in voor Fosbury & Sons.  Het gebouw maakt deel uit van een grote transformatie van de terreinen van uitgever Coreleo tot een open bedrijvencampus met meerlagig gebruik, gemengde functies en hoge densiteit.

De stevige betonkolomstructuur van het voormalig opslaggebouw en hoge plafonds in betonnen TT-liggers werd zichtbaar gehouden en geraffineerd opgedeeld in afzonderlijke verhuurbare kantoorruimte met gedeelde vergader- en ontspanningsfaciliteiten.  Die opdeling in fijne witgelakte stalen frames op een borstwering in baksteen is onderaan ingevuld met een laag gehamerd en bovenaan met transparant glas.  De inrichting is fris wit met warme accenten gecombineerd met specifiek uitgekozen hedendaagse kunstinstallaties die de gezelligheid van ‘samen werken’ stijlvol benadrukt.

 

opdrachtgever / Futurn

team / KRAS - Going East 

status / opgeleverd

oppervlakte / 2600 m²

fotografie / Jeroen Verrecht