• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
  • Instagram Clean

Coreliosite Groot-Bijgaarden

Het projectgebied omvat enkele bestaande gebouwen en parkeerterreinen die deel uitmaken van de Corelio-site in Groot-Bijgaarden.  De basisvisie voor deze site is die van een groene bedrijvencampus: verschillende bedrijfsgebouwen en bedrijfsverzamelgebouwen samen integreren in een aangename werkomgeving met een heldere ontsluiting. De hoofdontsluiting van deze deelsite wordt verzorgd door een ‘werklaan’  met groenzones en bomen.  Dwars op de hoofdontsluiting wordt een ‘werkerf’ ingepland, met de nodige manoeuvreerruimte voor vrachtwagens, goed voelbaar door de ruwe betonafwerking van bestrating en gevels, dit in contrast met de groene werklaan met gevels in  aluminium beplating. We streven naar een zekere herkenbaarheid in opvatting en materiaalkeuze voor het geheel van de gebouwen, maar verlenen de gebouwen toch een eigen identiteit. De gebouwen worden afgestemd op elkaar, de ontsluiting met groenaanleg verbindt ze, en samen vormen ze een groene werkcampus.

opdrachtgever / Futurn

team / KRAS 

status / in werf

oppervlakte / 17684m² (terrein) - ca 15000 m² (bvo)