• Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
  • Instagram Clean

WATT 

Binnen het masterplan voor de voormalige Elektrion-site, omgedoopt tot WATT, verzorgt KRAS de reconversie van de bestaande kantoren en achterliggende loodsen. WATT wordt een nieuwe bruisende buurt in Gent, met een mix van craft, art, design, Gentse foodies en natuurlijk wonen. De loodsen worden omgebouwd tot een bedrijvencentrum met gedeeld onthaal en vergaderzalen, commerciële ruimte, restaurant en kantoorunits. 

Twee meergezinswoningen flankeren de bestaande loodsen. Een nieuw poortgebouw in witte baksteen, aangevuld met accentvlakken in reliëf, markeert de toegang tot de site. Centraal op de site staat een hoogteaccent, eveneens in witte baksteen met een grid van betonstroken. De gevel krijgt zo een meer industrieel karakter, die aansluit bij de loods.

opdrachtgever / RE-VIVE NV

team / KRAS - Establis - Boydens

status / kantoren opgeleverd - meergezinswoningen in werf