Dieter De Clercq

ir-architect | vennoot-bestuurder

Dieter is een gedreven ontwerper, die houdt van complexe en uitdagende opdrachten. Hij heeft een uitgebreide ervaring in masterplanning en grootschalige architectuurprojecten. Hij bedenkt stevig onderbouwde, maar ook artistiek geïnspireerde concepten, coördineert studieteams en realiseert ontwerpen binnen een strakke plannings- en budgetcontrole.

 

Lieven Louwyck

architect | vennoot-bestuurder

Lieven heeft een grote affiniteit voor toekomstbewust bouwen en houdt deze invalshoek steeds in het achterhoofd bij elke ontwerpopdracht. Hij uit zijn creativiteit graag door middel van uitgekiende handschetsen en staat erop in elk ontwerp een ruimtelijke, sociaal-maatschappelijke én esthetische meerwaarde te creëren.

Tine Broos

ir-architect | vennoot-bestuurder

Tine houdt er van de meest complexe programma’s op een heldere manier in elkaar te puzzelen, waarbij ze steeds vertrekt vanuit de ruimtelijke, historische en sociale context om zo het programma te vertalen naar een architectuurontwerp dat zich intelligent inpast in zijn omgeving. Zij heeft een uitgebreide expertise in masterplanning en haalbaarheidsstudies.

 

Femke Timbermont

ir-architect | vennoot-bestuurder

Femke is een ontwerper met oog voor detail en houdt van het analyseren van randvoorwaarden en het consequent uitwerken van concept tot architectuurontwerp, interieurontwerp en meubelontwerp. Daarnaast is Femke specialist Revit/BIM en coördineert zij de vertaling van onze ontwerpen in driedimensionele bouwtekeningen.

 

 

Bart Willemijns

ir-architect | partner

Bart werkt als projectarchitect aan projecten van diverse schaalgrootte en werkt die nauwgezet uit van voorontwerp tot oplevering. Hij houdt van de complementariteit van het ontwerpen van gebouwen en de dagdagelijkse praktijk op de bouwplaats. 

Robin Thienpont

architect

Robin heeft een uitgesproken gevoel voor esthetiek en kan ontwerpen op geraffineerde wijze visualiseren, nog lang voor ze gebouwd worden. Hij beschikt daarnaast over een uitstekende kennis van Revit/BIM.

Simon Van Audenhove

ir-architect

Simon is een enthousiaste architect die geen enkele uitdaging uit de weg gaat en ons team versterkt met een erg positieve ingesteldheid. Hij specialiseert zich in 3Dprinting & lasercutting.

Marie Heyvaert

architect

marie@krasarchitecten.be

Marie heeft een voorliefde voor ecologisch en sociaal verantwoorde architectuur. Na ervaring te hebben opgebouwd in kleine en middelgrote projecten in binnen- en buitenland, maakt ze bij KRAS kennis met BIM in gevarieerde projecten.

Hanne Haelters

architect

marie@krasarchitecten.be

Hanne is een gedreven stagiair-architect die openstaat voor de vele aspecten die de praktijk te bieden heeft. Ze experimenteert graag met alle mogelijke technieken voor de maquettebouw.

Sofie Dascotte

architect

sofie@krasarchitecten.be

Sofie heeft al geproefd van architectuur in haar eerste stagemaanden in Kopenhagen. Sinds kort vult ze ons team aan met haar Leuvense touch en spijkert ze haar Revit kennis bij om ons team te ondersteunen bij tekenwerk, maar ook maquettes maken is haar ding.

Please reload

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean
  • Instagram Clean